hoe & wie

hoe

Een boodschap die past bij je verhaal, je persoon en die je doelgroep aanspreekt. Om die reden ben ik ooit communicatie gaan studeren en ben ik er nog altijd heel graag mee bezig.  Ik word blij van mooi afgewerkt drukwerk met alle letters en leestekens op de juiste plaats.  Ik ben een pietje-precies die bij elke opdracht op het kleinste detail let.

 

Ik heb eerst in dienstverband gewerkt maar nu doe ik het op mijn eigen om een stap verder te kunnen gaan en mijn klanten nog persoonlijker en gerichter te helpen.

 

Heel veel inspireert mij. Of ik nu door een stad wandel of ergens een magazine opensla, ik kom altijd wel iets tegen dat ik kan delen of gebruiken.  Altijd bezig dus maar om echt te ontspannen ga ik lopen, zalig de natuur in.  En dat doe ik nog het allerliefste! ;-)


contact

Bij alles wat ik doe, luister ik graag naar mijn klanten om precies te weten wat ze willen en echt nodig hebben. Als paperlover besteed ik veel aandacht aan de beste papierkeuze en ook andere materialen, middelen en leveranciers worden zorgvuldig uitgekozen.

 

Het geheel is 100% maatwerk en zeer nauwgezet afgewerkt.  Het moet gewoonweg kloppen en resultaat geven.


contact

wie