communicatie & vormgeving

communicatie

& vormgeving

bij een bijzonder moment

 

Momenten zoals een geboorte, verjaardag, communie, lentefeest of huwelijk zijn ook een mooie communicatie waard.  Ik maak de aankondiging, uitnodiging, menu en naamkaartjes voor het feest en de bedankjes als afsluiter.  De vormgeving past helemaal bij diegene(n) waarover het gaat en de verschillende items zijn perfect op elkaar afgestemd.


projecten

Of je nu een productfolder naar je prospecten stuurt,  je vrienden voor je verjaardagsfeest uitnodigt of de geboorte van je kindje aankondigt, je boodschap moet de juiste bewoording en passende vormgeving hebben.  Een zorgvuldige keuze van de communicatiedragers en materialen is ook van belang.  

Goed communiceren is een must!  

voor je winkel, zaak, dienst en product

 

Ik zorg ervoor dat je doelgroep precies weet waarvoor je winkel, zaak, dienst en product staat.  Ik schrijf nieuwe communicatieverhalen uit en bestaande zet ik op punt.  Ik ontwerp je gloednieuwe huisstijl met logo, visitekaartje, nieuwsbrief, raambelettering en reclamepaneel.  Of je hebt al een vormgeving maar je mist  nog een duidelijke brochure of advertentie, dan maak ik die voor jou.


projecten